2013. december 7., szombat

A "Jereváni Rádió" jelenti



A „Jereváni Rádió” jelenti

Az idősebb korosztály még emlékezhet erre a fenti című régi viccre, amelynek csattanója az, hogy a valóság éppen az ellenkezője volt annak, mint amit a hivatalos szervek az emberek felé híreltek.
Nos, a soroksári „Jereváni Rádió” jelentette: amennyiben az ITTHON VAGYUNK EGYESÜLET nyerné meg az önkormányzati választásokat, úgy a városházi dolgozók felét kirúgnák. Ezzel szemben a valóság: Minden hozzáértő, munkáját közmegelégedésre végző önkormányzati dolgozó számára biztonságot ígérünk, hiszen éppen az elmúlt néhány év során történt a legtöbb elbocsájtás. Minden területen fontosnak tartjuk a létbiztonság erősítését. Azt szeretnénk, ha a soroksári városházán (és egyéb területeken is) minél több soroksári kapna munkát!
Azt is híreli a helyi „Jereváni Rádió”, hogy az ITTHON VAGYUNK EGYESÜLET tagjai szerint csak a svábok vannak itthon Soroksáron. Ezzel szemben az igazság: Minden tisztességes, Soroksárt szerető, a közösséget, hagyományokat tisztelő embertársunk itthon van, nemre, fajra, felekezetre való hovatartozástól, avagy itt élésük kezdetétől függetlenül. Minden embertársunk itthon van, aki szívvel-lélekkel szereti hazáját, Soroksárt, aki nem számító anyagi-politikai érdekből tevékenykedik közöttünk.
A legutóbbi félrevezető információ pedig, hogy én, dr. Kolosi Ferenc az ITTHON VAGYUNK EGYESÜLET elnöke és polgármester-jelöltje egészségügyi okokra való hivatkozással visszaléptem a polgármester jelöltségtől. Nos, ezúton is tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy köszönöm szépen, jól vagyok, és természetesen 2014-ben az ITTHON VAGYUNK EGYESÜLET polgármester-jelöltként indulok.
A mindenkori „Jereváni Rádió” a hazug hatalom eszközeként hamis hírek terjesztésével kívánja félrevezetni, saját érdekében befolyásolni az embereket. A „Jereváni Rádiót” működtetők félnek az igazságtól, amely - minden igyekezetük ellenére – előbb-utóbb úgyis kiderül!
dr. Kolosi Ferenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése