2014. június 11., szerda

NYÍLT LEVÉL

NYÍLT LEVÉL!
Tisztelt Soroksáriak!

Az Önkormányzati választások közeledtével – előre láthatóan – szaporodni fognak a különböző, személyeket, jelölteket családjukban, személyükben sértegető irományok. Ezeknek a kiadványoknak „természetesen” nincsen arca, nincsen hiteles aláírója, csak valami fiktív társaság, vagy egy álnév. Nem értjük, és nem tudjuk elfogadni ezt a fajta – választásról választásra ismétlődő – tisztességtelen hozzáállást.
Bízunk benne, hogy Önök, tisztelt Soroksáriak, ismernek bennünket, ismerik és tudnak az elmúlt évtizedek során a közösségért végzett tevékenységünkről. Bízunk benne, hogy a vállalt és elvégzett feladatok után bírálnak el bennünket. Az ITTHON VAGYUNK EGYESÜLET tagsága nevében - mint azt az előző kiadványainkban előre jeleztük -, nem veszünk részt a politikai lejáratósdiban. Ugyanakkor természetesen kritikai észrevétellel illetünk minden olyan közéleti megnyilvánulást, amelyet Soroksár szempontjából károsnak ítélünk. Az elmúlt évek során mi is hoztunk rossz döntéseket, és szavaztunk helytelenül, amit sajnálunk. Azonban összefogásunk az ITTHON VAGYUNK EGYESÜLET-ben éppen arról szól, hogy a korábban más-más oldalon állók is együttműködhetnek Soroksár érdekében, hiszen Soroksár a mi közös otthonunk. Ugyanakkor tiszteletben tartjuk ellenfeleink véleményét is, és nyitottak vagyunk minden – Soroksár javát szolgáló – párbeszédre.
Többen kérdeztek már bennünket programunkról, amelyet hiányolnak. Programunk elkészült, és a választások előtt megismertetjük Önökkel. Ezzel együtt fontosnak tartjuk a Tisztelt Soroksári Polgárok hasznos észrevételeit közös céljaink megvalósítása érdekében.
Tisztelettel:              

dr. Kolosi Ferenc, Mikó Imre, Fuchs Gyula


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése