2014. június 11., szerda

TISZTELET ÉS KÖSZÖNET

TISZTELET ÉS KÖSZÖNET

A régi Soroksáriak még emlékezhetnek takaros és tiszta közterületeinkre. Mára sajnos a helyzet megváltozott: mocsok és szemét szinte mindenhol.
Ezért is örvendetes, amikor találkozhatunk egy szorgalmas kis közösséggel, amely saját költségen vásárolt szemeteszsákokba gyűjti mások szemetét. Így jártunk mi is március végén a Török utcai kis híd Varga-telepi oldalán, ahol helyben lakó polgárok gyűjtötték össze – még a meredek vasúti töltés aljáról és oldaláról is - az odazúdított szemetet. Öröm látni egy ilyen kis összetartó közösséget, ahogy vidáman beszélgetve egymással, szorgalommal takarították környezetüket. Egyáltalán öröm látni embereket együtt, barátsággal és szeretettel viseltetve egymás és Soroksár iránt! Hál’ Istennek, van még jó példa is! Már ott a helyszínen megköszöntük a kis csapatnak a Soroksárért végzett szorgos munkájukat, de szükségesnek tartottuk, hogy itt is, írásban is kifejezzük nekik köszönetünket és tiszteletünket.
Az ITTHON VAGYUNK EGYESÜLET tagjai mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy Soroksár tisztább, élhetőbb legyen, és azok az emberek, közösségek, akik saját szorgalmukkal, munkájukkal részt vesznek a közösségi élet erősítésében, méltó megbecsülésben részesüljenek.


ITTHON VAGYUNK EGYESÜLET

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése