2014. július 30., szerda



ZSÉLI ANDRÁS
7. körzet

29 éves soroksári fiatalemberként vállalkozom arra, hogy az ITTHON VAGYUNK EGYESÜLET képviselő jelöltjeként megméretem magam a 7. körzetben az őszi önkormányzati választáson. Szükségesnek tartom, hogy részletesebben is bemutatkozzam, hiszen nekem nincs önkormányzati, képviselői múltam, viszont foglalkoztat Soroksár jövője, amelynek én is részese szeretnék lenni.
Családommal erősen kötődünk Soroksárhoz. Közgazdasági főiskolát végeztem, és német nyelvvizsgával rendelkezem. Jól működő szállítmányozási vállalkozást vezetek, rendezett körülmények között élek. Munka mellett újságírást és angol nyelvet tanulok, államvizsga előtt állok. Fiatalemberként kedvet, elhivatottságot érzek Soroksár és a közélet iránt, amelyet iskolaim tanulmányaim szakmailag is megalapoznak. Az ITTHON VAGYUNK EGYESÜLET felkeltette érdeklődésem, mivel pártoktól függetlenül Soroksárért dolgozik. Vezetői, képviselői tapasztaltak, képzettek, és elkötelezett lokálpatrióták. Megtisztelőnek tartom, hogy maguk közé fogadtak, biztatnak, és segítik felkészülésemet, hogy – ha Önök is úgy kívánják – tisztességgel képviselhessem körzetemet és Soroksárt.
Úgy gondolom, hogy sok helyi adottság, lehetőség kiaknázása ez ideig elmaradt, a jövőt építeni kell! Fiatalként azt tapasztalom, hogy számunkra a jelenlegi Soroksár nem biztosít pozitív jövőképet, ezért ismerőseim, barátaim közül többen elmentek innen. Kevés a munkahely, nincs kulturált, rendszeres szórakozási, kikapcsolódási lehetőség. Hiányzik a közösségépítés, a fiatalok Soroksárhoz való kötődésének szervezése. Szüleim iránt érzett szeretetem és tiszteletem megtanított arra, hogy a fiatalok kötelessége az idősebb generációról való gondoskodás. Mindez csak úgy valósulhat meg eredményesen, ha minél több fiatal itt marad Soroksáron és családjához közel találja meg boldogulását.

Az elmúlt évek – más kerületekkel ellentétben – kihasználatlanok maradtak, semmilyen fejlődés nem történt. A közösségi sport területén is – különösen a vízi sportoknál – szükség lenne a fejlesztésre. Elsősorban ezeken a területeken szeretnék szervezői munkát végezni, hiszen a közösségi élet fejlesztése alapvető feltétele egy település fejlődésének. Igyekszem minden családhoz eljutni, bemutatkozni, elnyerni bizalmukat. Egyúttal tisztelettel kérem mindenki segítségét, ötleteit, hogy minél eredményesebben dolgozhassam az Önök és Soroksár javára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése