2014. július 30., szerda

TISZTELT SOROKSÁRIAK!


Ismét választási évet írunk. Túl vagyunk az országgyűlési és az uniós választásokon, de a lakosságnak október 12-én még döntenie kell arról, hogy kiket látna szívesen a soroksári önkormányzat képviselő testületében. Igen, tudjuk a fontossági szempontokat, mégis azt kell mondani, hogy szűkebb környezetünkre, lakóhelyünkre, életterünkre legnagyobb hatással a mostani választás eredménye lesz majd. A bőrünkön októberi döntésünk következményeit fogjuk legközvetlenebbül megérezni.
Az országgyűlési választás szabályai alapján ismét több jelöltet lehet majd ajánlani. Ez azt jelenti, amit tavasszal már megtapasztalhattunk: sokkal több jelöltre kell számítanunk a többes jelölés okán, mint az előző választásokon. Ez részben azt is jelentheti, hogy a demokratikus elvek kiszélesednek, aminek akár örülnünk is lehetne. Ugyanakkor nagyon pontosan tudjuk az országgyűlési voksolások végeredményéből, hogy milyen sok képviselő jutott a parlamentbe az 50 %-os szavazati aránytól jóval kevesebb szavazattal!
Soroksárnak hiteles, hely- és szakmai ismeretekkel, tapasztalatokkal rendelkező polgármesterre és képviselőkre van szüksége. Olyan személyekre, akik lelkükben, cselekedeteikben is Soroksáriak, nem felelőtlen ígérgetők, és megfelelő alázattal viseltetnek településünk, s annak lakói irányában.

Az ITTHON VAGYUNK EGYESÜLET jelöltjei kivétel nélkül elkötelezett soroksári lokálpatrióták. Szinte mindannyian évtizedes önkormányzati tapasztalatokkal, eredményes közélet múlttal rendelkező közismert személyek. Közöttünk élnek! Naponta találkozhatunk velük, kérdezhetünk tőlük, megtapasztalhatjuk viselkedésüket, és minden fenntartás nélkül mondhatunk munkájukról jobbító szándékú bírálatokat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése