2013. június 27., csütörtök

NAPIREND ELŐTT



NAPIREND ELŐTT

Tisztelt Testület!

A 2010-ik évi önkormányzati választás során választóim felé – egyebek mellett – fő tevékenységemnek a körzet járdáinak újjáépítését, felújítását jelöltem meg.  Önök is emlékeznek rá, hogy sokadik alkalommal soroltam fel azon utcák neveit, ahol a járdák állapota kritikus. Mivel az elmúlt 2 és fél esztendőben Soroksáron szinte semmiféle beruházás nem történt, a járdák állapota tovább romlott.
A legutóbbi testületi ülésen – lakossági megkeresésre – külön is kértem a Domonkos utca járdáinak újjáépítését, ahol egyes szakaszokon gyakorlatilag nincs is szilárd burkolat. És nem csak itt! Éppen ezért örömmel vettem néhány telefonhívást a körzetemből, miszerint Orbán Gyöngyi megbízottai járják az utcákat, aziránt érdeklődve, hogy lakosok kérik-e az utcájuk járdáinak újjáépítését. Más Fideszes aktivisták azt kérdezik, hogy egyetért-e Ön a rezsicsökkentéssel? Ezek mind evidenciák, tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kérdezhetnék akár azt is ezzel a lendülettel, hogy óhajt-e Ön a következőkben levegőt venni?
Természetesen tudjuk mindannyian, hogy ezektől az értelmetlen kérdésektől a Fidesz politikai hozadékot remél. Mindennek ellenére köszönöm Orbán Gyöngyi képviselő asszonynak, hogy felzárkózott a támogatóim közé, és talán segít megvalósítani választási ígéretemet.

Tisztelettel: Fuchs Gyula

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése