2013. június 11., kedd

ÜZENET HAZA!



ÜZENET HAZA!

Szeretettel és tisztelettel köszöntjük Soroksárt, Polgárait az ITTHON VAGYUNK Egyesület tagjaiként. Időszakos kiadványunk címe is ez a két szó, jelmondata pedig Wass Albert: Üzenet haza című örökbecsű verséből vett idézet, amivel hazánkhoz, otthonunkhoz, Soroksárhoz való kötődésünket kívánjuk jelezni. Most mi is üzenünk haza: Soroksárnak üzenjük, hogy megalakultunk, üzenjük, hogy félretettük nézetkülönbségeinket, és ÖSSZEFOGTUNK SOROKSÁRÉRT!
Mit jelent az, hogy MI ITTHON VAGYUNK? Azt, hogy mi nemcsak itt lakunk, hanem MI HAZAJÖVÜNK SOROKSÁRRA. Nekünk Soroksár nem politikai eszköz, vagy ugródeszka a személyes boldoguláshoz! Mi nem felső párt-utasításokat végrehajtó helyi komisszárok vagyunk, akiknek – Soroksárt egyáltalán, vagy alig ismerő – fővárosi és országos párt-vezérek adnak parancsokat! Mi ITTHON VAGYUNK, nekünk Soroksár a szűkebb HAZÁNK, OTTHONUNK, CSALÁDUNK, BARÁTUNK! Nekünk nem kell semmilyen idegen lelkű párt-parancs, mert ismerjük Soroksárt, és tudjuk, mit kell tennünk! Akik ismernek bennünket, tudják, hogy számíthatnak ránk! Szeretjük Soroksárt, a soroksáriakat! Tiszteljük, ápoljuk hagyományainkat, közösségekben veszünk részt, és igyekszünk segíteni a rászorultakon. Minden nap IDETARTOZUNK!
Fontosabb számunkra SOROKSÁR, mint a világnézeti és egyéb – egymástól elválasztó – véleménykülönbség. Üzenjük, hogy elég volt a pártok üres ígéreteiből, a hazudozásból! Elég volt a Soroksárt károsító párt csatározásokból, az önző politikai élősködőkből! Szeretnénk, ha jobban megismernének bennünket, céljainkat. Ezért személyesen és kiadványaink útján egyaránt igyekszünk tájékoztatást adni mindenki számára, bemutatjuk elképzeléseinket, jelöltjeinket. Tudjuk és megértjük, hogy milyen nagy a közszereplőkben való csalódottság, kiábrándultság, bizalmatlanság. Ezen is változtatni kívánunk! Szeretnénk visszaállítani a képviselői felelősség, az önkormányzatiság hitelét, becsületét, elnyerni a soroksári polgárok bizalmát. Úgy kívánjuk képviselni a közösséget, hogy amikor befejezzük közéleti pályánkat, emelt fővel, tisztességgel adhassuk át a stafétát egy újabb generációnak. Azért hoztuk létre az ITTHON VAGYUNK Egyesületet, hogy megbízható, határozott SOROKSÁRI polgármestere és képviselői legyenek Soroksárnak, akik külső érdekektől mentesen sikeresen irányítják a települést. Szeretnénk, ha a 2014-ik évi soroksári önkormányzati választás eredményeként olyan képviselőtestület alakulna, amely idegen parancsoktól mentesen irányítaná Soroksár közéletét. Ezért kérjük és bíztatjuk Önöket Tisztelt Soroksáriak, hogy kísérjék figyelemmel, és segítsék munkánkat, csapatunkat. Az eredményes közéleti tevékenységhez, a sikeres programok megvalósításához egyaránt szükségünk van az idősek bölcsességére, és a fiatalok tettrekészségére. Törekedni fogunk a széles körű tájékoztatásra, kapcsolattartásra, kapcsolatépítésre, hogy elnyerjük az Önök bizalmát. Nyitottak vagyunk minden soroksári polgár felé, aki velünk együtt fontosnak tartja Soroksár jövőjét, fejlesztését, közéleti megtisztulását.
KÖSZÖNTJÜK ÖNÖKET, KÖSZÖNTJÜK SOROKSÁRT:
Atkári Gábor, Atkári Győző, Bieber Márta, Domonkos Béla, Fuchs Gyula, dr. Kolosi Ferenc, dr. Kolosi István, Mikó Imre, Mikó Imréné, Nagyistókné Ekler Éva, Ullmann Mihály, Unyi János Antal, Zséli András

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése